Gelaatsverzorgingen, facials, gelaat, verzorging

Gelaatsverzorgingen


Basis Gelaatsverzorging Absolution 60/90min.                                 €75/€95

Een unieke behandeling waarin beleving, ontspanning en huidverbetering samenkomen. De pure geur van de natuur, de verfijnde texturen, krachtige producten en bijzondere behandeltechnieken zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Door een uitgebreide intake worden je wensen vertaald naar een op maat gemaakte behandeling, waarin wij de producten afstemmen op jouw huidwens. je verlaat de salon met een persoonlijk huidverzorging advies. 

 

Facial Cupping   90min.                                                                                         €120

Facial Cupping is  een huid verbeterende gezichtsmassage met onze Absolution facial cups. Door deze intensieve massage worden spieren en huid soepel gemaakt, stimuleren we de bloedsomloop en het lymfatisch systeem, zo  werken we op het verstrakken en verstevigen van de huid.

 

Upgrade jouw  Behandeling                                                                           +€25,00

Verstevigende/Afvoerende oogcontour behandeling

Deze oogcontour behandeling combineert oog shiatsu om de circulatie van vloeistoffen weer in evenwicht te brengen, drainage technieken om gifstoffen te verwijderen en celregeneratie te stimuleren. Evenals ontspannende technieken met effecten die gelijkwaardig zijn aan die van een goede nachtrust.

 

Verstevigende hals & decolleté behandeling

Ons decolleté is net als onze handen en gezicht meer vatbaar voor schadelijke invloeden van buitenaf. Deze behandeling verstrakt en verstevigt, voor en glad en stralend decolleté. 

 

Verzorgende handprotocol 

Onze handen hebben dagelijks veel te lijden, een goede verzorging is een must. Met deze behandeling werken we op de huidverbetering, soepele gewrichten en ontspanning. 

 

 

Taking care of your skin is more important,

than covering it up. 

-unknown-